Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events

32e Triathlon Holten 2016

Welkom op de website van de 32e Triathlon Holten 2016. Via deze pagina zullen we regelmatig updates verzorgen.

De 32e editie is voorbij, binnenkort volgt de aftermovie. Vrijwilligers, deelnemers, sponsors en iedereen die heeft bijgedragen willen we hartelijk danken. Voor de uitslagen scroll naar beneden of klik op live uitslagen.

IFrame

Hartstichting
aebi
Leferink
Aveco de Bondt
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Paalman & Tempelman
Jupiler
Muller
Ter Steege
Heutink
Tubantia

Livestream


Datum 2017 bekend

De datum voor de Triathlon van Holten 2017 is bekend! Ben jij er ook weer bij?

Winnaars Olympic Distance en achtste Triathlon Holten

Vanaf 14.35 uur was het de beurt aan de recreanten Holtenaren en niet-Holtenaren. Zij veroverden langzaam maar zeker de triathlonarena in hartje Holten.

Eerste divisie dames kort stilgelegd

Het zwemonderdeel van de eerste divisie Olympic Distance in de Domelaar is vanwege een onweersbui komen te vervallen. De wedstrijd ging verder als een Bike-Run wedstrijd.

Yuliya Yelistratova snelste triatleet van de Elite dames

Yuliya Yelistratova (UKR) mag zich met een tijd van 01:01:48 uur de snelste triatleet van de ETU Triathlon Premium European Cup 2016 noemen. De Italiaanse Giorgia Priarone kon het sprintje van Yelistratova ...

Dickinson wint bij junioren heren

Net als bij de junioren vrouwen kende de ETU Junior Cup heren eveneens een Britse winnaar. Samuel Dickinson kwam in Holten als eerste over de finish en wist zich dus tot winnaar te kronen.

Volledig Brits podium bij junioren dames

Dat mensen in Groot-Brittanniƫ wel gewend zijn aan een beetje regenen wordt maar weer eens bewezen tijdens de ETU Junior Cup dames. De Brits Olivia Mathias weet in een regenachtig Holten de sprintafstand ...