29&30juni 2018

Heutink
Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events

Achtste Triathlon (+reglement)

Vanaf 17 december 2017 12:00 uur is de inschrijving geopend; inschrijven voor de triathlon kan tot en met 31 mei 2018 23:59 uur. In totaal zijn 560 startplaatsen beschikbaar voor de achtste Triathlon, waarvan 210 voor Holtenaren en 350 voor niet-Holtenaren. Startplaatsen worden op volgorde van inschrijving vergeven. Bij meer inschrijvingen dan beschikbare startplaatsen, worden inschrijvingen op volgorde van inschrijving op de wachtlijst geplaatst. 

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Lees de onderstaande tekst even goed door voor uitgebreide informatie.

Inschrijfgeld 2018 (exclusief kosten tijdregistratie)
Achtste Triathlon (recreanten) € 38,75* Korting NTB-licentie: € 7,75
* = zonder atletenlicentie NTB.

Tijdregistratie
Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief de kosten voor de tijdregistratie middels een chip. Een chip is verplicht en kost € 3,50. Deze chip is voor éénmalig gebruik.

Oud-Holtenaar?
Op het inschrijfformulier kunt u kenbaar maken of u een oud-Holtenaar bent. De organisatie probeert de oud-Holtenaren tegelijk te laten starten in één van de reguliere startseries.

Afmelden
Afmelden kan alleen door een mail te zenden naar: afmelden@triathlonholten.nl. Alle afmeldingen voor de recreatieve series worden door de organisatie via e-mail bevestigd. Pas na bevestiging door de organisatie is de afmelding definitief.

Uniek 34e Triathlon Holten Sportshirt
Net als in voorgaande jaren kunt u ervoor kiezen om een sportshirt aan te schaffen van de 34e editie van de triathlon holten. Deze shirts zijn van goede kwaliteit, verkrijgbaar in de maten XS t/m XL en voor een prijs van € 17,50 (inclusief btw) te bestellen via het inschrijfformulier. Op de wedstrijddag zal het shirt voor u klaarliggen.

Let op: nabestellen is niet mogelijk, dus uw keuze op het inschrijfformulier is definitief.

Graveren medaille
Wilt u een uniek persoonlijk aandenken van uw deelname? Wij bieden u de mogelijkheid de medaille te laten graveren. Bij de graveerstand van Winterman Sport op de sportmarkt kunt u uw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren. Dit gaat razendsnel en kost € 6,50.

Inschrijfreglement Achtste Triathlon 2018

 • Stichting Triathlon Holten hanteert de reglementen van de NTB [Download hier]
 • Inschrijving is alleen mogelijk van 17 december 2017 12.00 uur tot en met 31 mei 2018 23.59 uur.
 • Er wordt maximaal één inschrijving per persoon per wedstrijddag geaccepteerd.
 • Indien meerdere inschrijvingen per persoon zijn gedaan, betekent dit uitsluiting van deelname.
 • De minimale leeftijd voor deelname aan de achtste triathlon is 14 jaar. Als leeftijd wordt, conform NTB-reglementen, de leeftijd gehanteerd die een atleet op 31 december 2018 heeft.
 • Een inschrijving is strikt persoonlijk en is niet overdraagbaar.
 • De wachtlijst wordt bijgewerkt tot woensdag 27 juni 2018.
 • Voor inschrijving zijn de volgende deelnemende categorieën vastgesteld;
  • 1/8 Holtenaren 210 startplaatsen;
  • 1/8 niet-Holtenaren 350 startplaatsen;
 • ?Op de website wordt de deelnemerslijst en de wachtlijst van elkaar gescheiden door een dikke rode streep. Alle atleten die onder de dikke rode streep vermeld staan zijn op volgorde van inschrijving geplaatst op de wachtlijst.
 • Bij afmelding door een deelnemer wordt de eerste op de wachtlijst opgeschoven naar de deelnemerslijst.
  Een atleet die van de wachtlijst op de deelnemerslijst wordt geplaatst, heeft 8 dagen de tijd zich af te melden na ontvangst van bericht van plaatsing op de deelnemerslijst. Er is dan geen inschrijfgeld verschuldigd. Na deze 8 dagen is wel inschrijfgeld verschuldigd en vindt bij eventuele afmelding geen restitutie plaats.  

 • Bij afmelding tot en met 30 april 2018 ontvangt de deelnemer het volledige inschrijfgeld retour. Bij afmeldingen op of na 1 mei 2018 vindt geen terugbetaling meer plaats.

 • De organisatie heeft twee startbewijzen gereserveerd en kan deze als wildcard inzetten. Indien niet toegekend op 27 juni 2018 worden deze startbewijzen toegewezen aan de eerste 2 deelnemers op de wachtlijst.

 • Afmelden kan alleen door een e-mail te zenden naar: afmelden@triathlonholten.nl en is pas definitief na een bevestiging door de organisatie.

 • Inschrijvers voor de categorieën Holtenaren dienen ten tijde van inschrijving daadwerkelijk in Holten woonachtig te zijn (postcode 7451). Bij twijfel kan om een legitimatie/bewijs gevraagd worden.

 • Holtenaren die willen deelnemen aan het Holtens Kampioenschap dienen zich ook in te schrijven voor deze startserie. Holtenaren die wel willen deelnemen aan de Achtste Afstand maar niet aan het Holtens Kampioenschap kunnen zich inschrijven voor de andere startserie.

 • Indien fraude wordt geconstateerd voor de wedstrijd wordt de deelnemer per direct uitgeschreven en niet toegelaten.
  Bij constatering van fraude na afloop van de wedstrijd wordt de deelnemer verwijderd uit de uitslagenlijst en ontvangt de deelnemer geen prijs of dient hem danwel in te leveren.

 • De winnaars van de plaatsen 1,2 en 3 (dames en heren) op de achtste van 2017 zijn op voorhand geplaatst op de deelnemerslijst 2018. Deze atleten dienen zich wel in te schrijven binnen de hierboven genoemde periode en op dezelfde afstand.
  Mocht de organisatie bij onvoorziene omstandigheden het evenement moeten aanpassen/annuleren dan wordt het geïncasseerde inschrijfgeld van de deelnemer niet terugbetaald.

 • De volgorde in de uitslag wordt bepaald door de bruto tijden. De volgorde van binnenkomst is bepalend voor de prijsuitreiking

  Alle hierboven genoemde informatie is onder voorbehoud en kan door de organisatie op elk moment worden bijgewerkt.


Banner
 • International Triathlon Union
 • Nederlandse Triathlon Bond
 • European Triathlon Union
Tubantia
Forte Sportswear
Vincent Makelaars
Hartstichting
Leferink
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Bramer
Jupiler
Muller
Ter Steege