29&30juni 2018

Heutink
Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events

Evenementpresentatie

De evenementpresentatie georganiseerd voor sponsoren van Stichting Triathlon Holten is vanmiddag in zalencentrum De Poppe succesvol verlopen. Naast de vaste onderdelen zoals het ondertekenen van de sponsorcontracten, het gezellige netwerken en de sponsorenpresentatie werd ook het aangepast logo en de nieuwe website van de stichting gelanceerd. “Eind vorig jaar heeft reclamebureau Youniq, die 14 jaar lang onze reclamecampagnes heeft verzorgd, aangegeven het stokje te willen overdragen. Dat vonden we erg jammer; we hebben altijd uitstekend met Youniq samengewerkt. Gelukkig hebben we snel een nieuwe mediapartner gevonden in de vorm van een ander plaatselijk bureau: Reclamemakers. Zij hebben nu een nieuw campagnebeeld en een nieuwe website voor ons ontwikkeld”, vertelt bestuurslid Hendri Markvoort. Naast de gewijzigde reclame-uitingen is ook het programma op vrijdagavond aangepast. Wat niet veranderd is het jaarlijkse gezellige netwerken bij De Poppe in Markelo.

De setting van de evenementpresentatie is net als vorig jaar in studiovorm, met als thema “Triathlon aan Tafel”. Het is presentator Laurens Jan Stam die de sponsoren krachtig in het licht zet. Als sidekick zit Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert aan zijn zijde. Tuitert, zelf enthousiast triatleet en deelnemer van het Holtense evenement, benadrukt dat sport uniek is in welke vorm dan ook. “Alles wat met sport te maken heeft maakt me blij!”
 
In verschillende sessies krijgen de hoofd- en cosponsoren een aantal vragen gesteld waarin de mate van betrokkenheid duidelijk naar voren komt. Hoofdsponsoren VolkerWessels, Vivera en nieuwe hoofdsponsor Ocon lichten in het vraaggesprek toe dat het niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk raakt. Inge Wessels werd jaren geleden al gegrepen door de emotie die de triathlonsport  brengt. Viveradirecteur Heite Dommerholt is zelf verwoed sporter en ziet een uitstekende overeenkomst tussen goede voeding en sport. Manager Eric Lamsma van OCON vindt het Holtense topevenement en het orthopedisch centrum een prima aanvulling op elkaar.

Ook de co-sponsoren Rabobank Noord en West Twente, Paalman Tempelman, Inbev (Jupiler),  Muller Fresh Food Logistics, Ter Steege Bouwbedrijf, nieuwe co-sponsor Visschedijk Facilitair, de Jong & Laan, TC Tubantia, Oad bus en Heutink zijn vol lof over de samenwerking met de stichting. Mark Tuitert complimenteert de bedrijven die de Triathlon Holten een warm hart toedragen.Topsport verbindt en prikkelt om nieuwe talenten boven water te krijgen.

Voorzitter Martin Pieters kijkt terug op een zeer geslaagde middag."Ik ben uitermate trots op het evenement en op alle vrijwilligers die het ook mogelijk maken. Dat is met geen woorden te beschrijven. We mogen ons zelf tot één van de International Topsport events in Twente prijzen."
Ook de sponsoren zijn onder de indruk van de organisatie. Uitspraken als ‘professionele uitstraling’, ‘gezellige dag voor eigen relaties’, ‘er met kop en schouders boven andere evenemente uitsteken’ en ‘een steeds weer vernieuwende organisatie’ klinken meerdere malen door de zaal. "Wij willen hetzelfde als een deelnemer; het maximale kunnen presenteren", aldus een tevreden Pieters.

Triathlon Holten heeft plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli waar vele nationale en internationale triatleten strijden om de European Premium Triathlon Cup en European Junior Sprint. Nieuw dit jaar zijn de Rabo Kids Triathlon, Vivera Run op de vrijdagavond en de trio-bedrijven Triathlon op zaterdag.

Kijk hier voor de foto's

Overzicht

Tubantia
Forte Sportswear
Vincent Makelaars
Hartstichting
Leferink
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Bramer
Jupiler
Muller
Ter Steege