29&30juni 2018

Heutink
Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events

Inschrijving Triathlon Holten 2018

De inschrijving voor de 34e editie Triathlon Holten 2018 opent voor alle onderdelen op zondag 17 december om 12.00 uur. Deelname aan de achtste en Olympic Distance gebeurt in tegenstelling tot de vorige edities op volgorde van inschrijving. Er vindt voor deze gewilde onderdelen dus géén loting plaats. Wie zeker wil zijn van een startnummer wordt geadviseerd zich op tijd aan te melden via www.triathlonholten.nl.

Voor de achtste afstand zijn voor Holtenaren 210 startnummers beschikbaar en voor niet-Holtenaren 350. Bij meer inschrijvingen dan startplekken wordt een wachtlijst gehanteerd. Inschrijven voor de achtste en de Olympic Distance kan tot en met donderdag 31 mei 2018 23.59 uur. Voor de overige onderdelen Kids Triathlon, Run en de bedrijventeams kan men zich tot en met woensdag 27 juni 11.59 uur inschrijven. De triathlon vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018. Wederom ondergaat het centrum van Holten en haar omgeving in het laatste weekend van juni een sportieve metamorfose. Het fantastische evenement bruist van alles wat met zwemmen, fietsen en hardlopen te maken heeft.

Nationale en internationale triatleten zetten zaterdag alles op alles om de begeerde punten te halen tijdens de ETU Triathlon Premium Cup Elite en ETU Triathlon Junior Cup. Deelnemers van de achtste afstand, Olympic Distance en bedrijventeams bemannen vervolgens het uitdagende parcours, aangemoedigd door het enthousiaste publiek dat rijen dik langs de kant staat. Maar het is de jeugd die het feestweekend op vrijdagavond aftrapt met de Kids triathlon, gevolgd door de 5 km en 10 km run voor hardloopliefhebbers. Voor wie een triathlon (nog) niet ziet zitten maar wel deel wil uitmaken van één van de grootste evenementen in Overijssel is de Run een must. Voor meer informatie kijk op www.triathlonholten.nl

Overzicht

Tubantia
Forte Sportswear
Vincent Makelaars
Hartstichting
Leferink
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Bramer
Jupiler
Muller
Ter Steege