29&30juni 2018

Heutink
Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events

AV Holten biedt in samenwerking met de WV Holten speciale triathlontraining

Op 2 juli a.s. ga je de uitdaging van het Holtens Kampioenschap achtste of kwart Triathlon (olympische afstand) aan. Wat is er mooier dan in eigen dorp voor eigen publiek een unieke prestatie neer te zetten, en de finish op de sfeervolle Kalfstermansweide, onder toejuiching van het publiek op de tribunes, te bereiken.

Wat is het fijn als de wedstrijd probleemloos verloopt, dat wil zeggen dat de conditie goed is en er lichamelijk geen mankementen ontstaan. In de maanden voorafgaande aan het evenement zal er daarom wel aan de conditie gewerkt moeten worden. Zwemmen, fietsen en afsluitend lopen. Uit ervaring is ondertussen bekend dat het laatste onderdeel, het lopen, erg kan tegenvallen. Vooral de overgang van fietsen naar lopen is moeilijk.

AV Holten kan hulp bieden bij het overwinnen van die problemen. Door het volgen van trainingen op Meermanskamp en Holterberg hoeft deelname niet op een teleurstelling uit te draaien. In de voorbereiding voor de triathlon holten editie 2014 hebben maar liefst 75 sportievelingen aan deze trainingen deelgenomen en de ervaring heeft geleerd dat de deelnemers juist door het samen sporten werden gestimuleerd. De trainingen zullen worden gecoördineerd door de ervaren trainers Wim Reins (fietsen) en Hans Kaffener (lopen). Zij zullen bijgestaan worden door ervaren triathleten en/of ervaren fietsers. Ook zal er dit jaar weer een special worden georganiseerd over onderwerpen als afstellen fiets loopschoenen, kleding en/of voeding.

Looptraining vanaf maandag 14 maart om 19.00 uur op Meermanskamp (atletiekveld), kosten 40 euro.
Fietstraining vanaf vrijdag 1 april om 19.00 uur vertrek bij Sporthal Keizersweg, kosten 30 euro.
Deelname loop- en fietstraining samen 60 euro.

Inschrijven en meer info? klik op de link

Overzicht

Tubantia
Forte Sportswear
Vincent Makelaars
Hartstichting
Leferink
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Bramer
Jupiler
Muller
Ter Steege