29&30juni 2018

Heutink
Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events

Wildcards Achtste Triathlon voor Holtenaren

Voor deelnemers met podiumkansen die op de wachtlijst staan is het mogelijk om op basis van een wildcard op de startlijst te komen. Hieronder de regels en mogelijkheden om hiervoor in aanmerking te komen.

•   Er worden door de organisatie in totaal 6 wildcards beschikbaar gesteld (in ieder geval 2 voor vrouwen en 2 voor mannen) voor deelname aan de achtste Triathlon voor Holtenaren. In totaal kunnen twee wildcards door het bestuur worden toegewezen. Als deze wildcards op 30 juni 2017 niet zijn toegewezen dan worden zij verstrekt aan de eerste twee personen die op de wachtlijst staan.

•   Een wildcard is bestemd voor een atleet die voldoet aan 2 eisen: hij/zij staat op de wachtlijst na loting en hij/zij maakt op basis van reeds behaalde prestaties serieus kans op een podiumplaats.

•   Om kans te maken op een wildcard dien je je zelf aan te melden door een mail te sturen met daarin je naam en korte motivatie (inclusief behaalde resultaten) naar wildcard@triathlonholten.nl. Aanmelden kan tot 1 maart 2017.

•   Een onafhankelijke commissie bepaalt wie recht heeft op een wildcard en dus een definitief startbewijs voor de wedstrijd krijgt toegewezen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Overzicht

Tubantia
Forte Sportswear
Vincent Makelaars
Hartstichting
Leferink
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Bramer
Jupiler
Muller
Ter Steege