30juni1juli 2017

Heutink
Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events

Zwemtraining KIDSTRIATHLON start op 28 mei, geef je nu nog op!

Zwem- en waterpoloclub Twenhaarsveld heeft haar trainingspakket uitgebreid met vier trainingen voor de kidstriathlon. We willen kinderen uit groep 6,7,8 en leerlingen uit klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs voorbereiden op de uitdagende Rabo super sprint kidstriathlon. Dit doen we door zwemtrainingen te geven.

Zwemmen is een technische sport. Door het verbeteren van de zwemtechniek ga je sneller zwemmen. We besteden tijdens de trainingen veel aandacht aan de techniek en daarnaast het opbouwen van de race in het zwembad.

In totaal worden er 4 triathlonzwemtrainingen gegeven. Elke training duurt 45 minuten en wordt op zaterdagochtend gegeven in zwembad Twenhaarsveld in Holten. Het is afhankelijk van jouw niveau hoe de trainingen zijn opgebouwd. Iedereen van elk niveau is welkom! De deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van diploma A.

Bij voldoende aanmeldingen is er op zaterdag 28 mei, 4 juni, 11 juni en op 18 juni om 9.00 uur training in het buitenzwembad in Holten. Aanmelden kan via de site van de zwemclub. Kijk voor meer informatie op www.zpctwenhaarsveld.nl.

Overzicht

Tubantia
Forte Sportswear
Vincent Makelaars
Hartstichting
Leferink
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Paalman & Tempelman
Jupiler
Muller
Ter Steege