30juni1juli 2017

Heutink
Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events

Veel Gestelde Vragen - Wedstrijd Voorbereiding


Ik wil graag samen met iemand anders starten, kan dat?
Leg vooraf je verzoek bij ons neer via deelnemer@triathlonholten.nl en geef daarin duidelijk aan om wie het gaat. Dan proberen wij er bij het samenstellen van de startlijsten rekening mee te houden. We kunnen je echter niet garanderen dat het ook lukt.

Wordt er weer een triathlontraining aangeboden?
Indien deze trainingen worden aangeboden wordt dat verzorgt door de plaatseljike sportvereningen. 

Hoe krijg ik als deelnemer informatie over de wedstrijd?
Op deze website vindt u onder het hoofdstuk deelnemer informatie over inschrijving en starttijden van de verschillende categorieƫn. Meer praktische informatie staat in een boekje dat de deelnemers ongeveer een week voor het evenement digitaal wordt toegezonden (dit boekje kan ook worden gedownload via de website).

Hoe ziet het parcours eruit?
De Elite-, Junior en de OD-triatleten zwemmen in zandwinning De Domelaar, fietsen op en rond Holten over onder meer de Holterberg en lopen daarna enkele rondes door Holten. De recreanten op de Achtste zwemmen in zwembad Twenhaarsveld, voordat ze beginnen aan het fiets- en loopparcours. Alle deelnemers finishen op Kalfstersmansweide in het centrum van Holten.

Wanneer ontvang ik mijn startkaart?
De startkaarten, met daarop info zoals jou startnummer en starttijd worden kort voor de wedstrijd naar je verzonden. De uiterlijke verzenddatum is een week voor de wedstrijd.

Limiettijden
Op de website zijn limiettijden genoemd voor de Olympic Distance. Indien je daar overheen gaat loop je de kans uit de wedstrijd gehaald te worden door de Jury. De limiet voor zemmen is maximaal 45 minuten, voor fietsen maximaal 120 minuten en voor lopen maximaal 90 minuten. De limiet voor deelnemers aan de achtste afstand geldt alleen voor het zwemmen in het zwembad. Deze limiet is maximaal 20 minuten.

Banner
  • International Triathlon Union
  • Nederlandse Triathlon Bond
  • European Triathlon Union
Tubantia
Forte Sportswear
Vincent Makelaars
Hartstichting
Leferink
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Bramer
Jupiler
Muller
Ter Steege